ЗАКАЗАНА 25. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Зоран Брадањи | Бојан Ђурашинов Зоран Брадањи | Бојан Ђурашинов фото: општина
20 окт 15
Прочитано 1288 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Председник Скупштине општине Ковин, Зоран Брадањи, сазвао је за четвртак, 22. октобар 2015. године, 25. седницу актуелног одборничког сазива....


Председник Скупштине општине Ковин, Зоран Брадањи, сазвао је за четвртак, 22. октобар 2015. године, 25. седницу актуелног одборничког сазива.
Према предложеном дневном реду, а после очекиваног усвајања записника са претходне седнице одржане 25. септембра, расправљаће се и одлучивати о укупно деветнаест тачака.
Пред одборницима ће се наћи предлози решења о престанку функције члана Општинског већа општине Ковин Драгану Шљивовачком и Небојши Нешићу (поднели оставке 14. октобра) и потом избор два нова члана Већа.
Разматраће се предлог Одлуке о измени и допуни Пословника Скупштине општине Ковин, као и Одлуке о измени и допуни Одлуке о накнади за заштиту и унапређење животне средине на територији општине Ковин; Извештај о раду и финансијском пословању ЈП „Ковин-гас“ Ковин за период 01.01 – 31.7.2015. године; Извештај о реализацији Годишњег програма рада ПУ „Наша Радост“ Ковин за радну 2014/2015. годину, уз то и предлог Решења о давању сагласности на Годишњи програм рада ПУ „Наша Радост“ за радну 2015/2016. годину и Решења о утврђивању већег, односно мањег броја деце у васпитним групама Предшколске установе.
Одборници ће се потом, у једанаест тачака, изјашњавати о кадровско-мандатним решењима: о предлогу Решења о разрешењу вршиоца дужности директора Јавног предузећа за комунално-стамбену делатност „Ковински комуналац“ Ковин и о именовању новог вршиоца дужности директора; о предлогу Решења о разрешењу дужности директора Установе културних делатности „Центар за културу“ Ковин и о именовању вршиоца дужности директора ове Установе.
Гласаће се и о следећим предлозима: о решењу о разрешењу и именовању председника и чланова Надзорног одбора ЈП за комунално-стамбену делатност „Ковински комуналац“ Ковин; члана Надзорног одбора ЈП за послове дистрибуције гаса „Ковин-гас“ Ковин; о измени Решења о образовању Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини; о разрешењу и именовању члана Управног одбора Установе културних делатности „Центар за културу“ Ковин; члана Школског одбора ОШ „Ђура Јакшић“ Ковин; члана Школског одбора ОШ „Паја Маргановић“ Делиблато; члана Школског одбора ОШ „Предраг Кожић“ Дубовац; члана Школског одбора ОШ „Сава Максимовић“ Мраморак као и о разрешењу и именовању члана Управног одбора Предшколске установе „Наша радост“ Ковин.
Почетак заседања заказан је за 9 сати у позоришној сали Центра за културу Ковин.


КАЛЕНДАР

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31