„УПРАВЉАЊЕ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА У ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ ФАЗА 2“ – ПРВИ САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ

29 јан 20
Прочитано 450 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
После уводног састанка тимова у оквиру пројекта „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи – фаза 2“ за општину Ковин, одржан је и први састанак формиране радне групе која ће, у координацији са начелницом ОУ, реализовати све даље активности.
radna grupa1 9После уводног састанка тимова у оквиру пројекта „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи – фаза 2“ за општину Ковин, одржан је и први састанак формиране радне групе која ће, у координацији са начелницом ОУ, реализовати све даље активности. На састанку одржаном 23. јануара, попуњен је Упитник о вредновању учинка у области управљања људским ресурсима, како би се сагледала позиција општине Ковин у односу на потребне капацитете и имплементацију прописа који се односе на област људских ресурса. Попуњен упитник полазна је тачка за наредне активности током пројекта, са крајњим циљем да се достигне виши ниво управљања овом облашћу, самим тим да се допринесе развоју службеничког система у складу са европским стандардима и принципима добре праксе. Координатор радне групе је Нада Вукосављевић, саветник за управљање људским ресурсима и радне односе у ОУ Ковин, а у тиму је још шесторо запослених из различитих ресора, са задатком да припреме оперативне планове и нацрте докумената који доприносе унапређењу функције управљања људским ресурсима у локалној самоуправи.   
Пројекат који финансира Делегација Европске уније у Србији и Савет Европе биће реализован у општини Ковин током 2020. године, а основ за извођење пројектне активности је Меморандум о разумевању и сарадњи између Министарства државне управе и локалне самоуправе Републике Србије, Мисије Савета Европе и Општине Ковин (као једне од 50 изабраних), који се односи на сарадњу у пројекту „Примена пакета подршке у 50 пилот општина, градова и градских самоуправа – фаза 2“. 

КАЛЕНДАР

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31