ИЗ ОПШТИНЕ

ПРИЈЕМ ЗА БРОНЗАНЕ ПРЕДШКОЛЦЕ „ЛИГЕ МАЛИХ ШАМПИОНА“

У Згради за мале спортове јуче је у организацији Спортског савеза општине Ковин  приређен пријем за децу из предшколске групе ПУ „Наша радост“, који су освојили треће место у финалу „Лиге малих шампиона“. Пријему је присуствовала председница општине Виолета Оцокољић.

Председник Спортског савеза Саша Ђорђевић је деци честитао на успеху који су постигли освајањем трећег места у штафетном делу Лиге малих шампиона и то у конкуренцији 40 екипа.

Председница општине Ковин Виолета Оцокољић је такође честитала предшколцима на освојеном трећем месту, а честитке је упутила и њиховим родитељима и васпитачицама, који су, према њеним речима, такође заслужни што је пехар стигао у Ковин. Председница општине је истакла и да су сви поносни на успех који су постигли.

Подсећамо, финале „Лиге малих шампиона“ одржано је 21. септембра на Ади Циганлији, у оквиру 13. Сајма спорта. Предшколци из Ковина окитили су се бронзаном медаљом у штафетном делу такмичења – штафетној три на 20.000 цм. Друга група предшколаца из Ковина учествовала је у моторичком делу такмичења на полигону „Буди брз и спретан“. „Лига малих шампиона“ је пројекат који су организовали Спортски савез Србије и Савез за предшколски спорт и физичко васпитање, уз подршку Министарства спорта.