ИЗ ОПШТИНЕ

ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО 2024.

Традиционално у току Дечје недеље, а ове године 10. октобра, одржана је „Трка за срећније детињство“ у којој учествују деца из свих основних школа са територије општине, као и из ПУ „Наша радост“ Ковин, у организацији Црвеног крста Ковин и Општинске управе – Одељења за друштвене делатности, под покровитељством општине Ковин, а у сарадњи са Центром за културу, Туристичком организацијом, Општинским ватрогасним савезом и Спортским савезом општине Ковин и уз подршку припадника саобраћајне полиције из ПС Ковин.

Акција чији је мото од почетка „Имамо циљ – дођи на старт“, одржана је у духу фер плеја, у сјајној атмосфери и дружењу на централном платоу у Ковину, у присуству бројне публике, уз одличну организацију наставника физичког васпитања и у сарадњи са колегама из свих школа са територије општине, осим из ОШ „Паја Маргановић“ Делиблато, која се  ове годиненије одазвала

Обезбеђене су посебне награде за најуспешније учеснике – за прва три места у свакој категорији, а посебне захвалнице уручене су представницима свих образовних установа – учесника Трке 2024. Специјалнѕа захвалница додељена је професору Новици Стојановићу, за свеукупан допринос организацији манифестације.

Награде су уручили, у име општине Ковин заменик председнице Ратко Мосуровић, у име  Црвеног крста Ковин председник, прим.др Свето Вукадиновић.

У документу испод текста, погледајте комплетне резултате и ко су освајачи награда ове године.

РЕЗУЛТАТИ ТРКЕ СВЕ 2024